Кожна перемога Львівщини – це дуже важливо, – Синютка під час нагородження переможців Кубку регіонів ФФУ

Новини 29 Червня, 2018 57
Кожна перемога Львівщини – це дуже важливо, - Олег Синютка під час нагородження переможців Кубку регіонів ФФУ

Кожна перемога Львівщини – це дуже важливо, - Олег Синютка під час нагородження переможців Кубку регіонів ФФУ

Сьогодні, 29 червня, голова Львівської ОДА Олег Синютка та голова Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко урочисто відзначили збірну команду Львівщини з футболу – переможців Кубку регіонів ФФУ.

Так, посвідчення «Кандидат в майстри спорту України» з футболу отримав 21 гравець збірної команди Львівщини.

«Кожна перемога Львівщини – це дуже важливо. Дякую за вашу працю, за те, що додали у скарбницю здобутків нашої області цей кубок і золоті медалі. Вітаю із цим здобутком і бажаю гідно представити Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА, а ми всі разом вболіватимемо за вас», – наголосив Олег Синютка.

Опісля очільник Львівщини вручив нагороди, зокрема Подяку голови облдержадміністрації збірній команді Львівської області з футболу, та почесної грамоти облдержадміністрації головному тренеру збірної команди Львівської області з футболу Віталію Пономарьову та голові федерації футболу Львівської області Олександру Шевченку.

Нагадаємо, збірна команда Львівської області здобула право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА сезону-2018/2019. Відбірний етап Кубку регіонів УЄФА відбудеться у Львові 2-8 жовтня 2018 року.

За результатами жеребкування, збірна команда Львівської області виступатиме у кваліфікаційній групі 6. Серед суперників будуть команди з Іспанії, Азербайджану та Фінляндії. Путівку до вирішального раунду отримає лише переможець групи. Фінальні змагання престижного європейського аматорського турніру пройдуть у червні 2019 року.

Коментарі

Позначки: , ,