Червоноградці б‘ють на сполох: «закордонні українці» не дотримуються карантину

Новини 28 Березня, 2020 21 501

У соцмережах повідомляється, що мешканці міста Червоноград, які повернулися із-за кордону, не дотримуються режиму самоізоляції.

Як пише «Четверта студія», на сторінці спільноти «Підслухано в Червонограді», зокрема, повідомляється про двох чоловіків, які повернулися з Польщі і щодня виходять на вулицю та в магазини, не реагують на зауваження містян.

«Карантин ввели для всіх,чи тільки для здорових? Чомусь наші люди такого слова,як “карантин” і “самоізоляція” не розуміють. Особливо ті, що приїхали з-за кордону. Ми вдома на карантині другий тиждень. В мене сусіди, два брати, тиждень тому приїхали з Польщі. Тут на квартирі вони не жили. Постійно були в Польщі або їздили в село. А от тиждень часу вони тут живуть, я так розумію на самоізоляції. Кожного дня вони виходять на вулицю, в магазин. А сьогодні на запитання чому не дотримуються карантину,відповіли сміхом,і пішли в своєму напрямку. Підкажіть будь-ласка,як поступити з такими сусідами? Викликати наряд поліції,чи просто забити їм двері дошками, щоб не виходили?! Я не впевнена, що вони заражені, але просто так вони сюди не приїжджали, а говорити з ними без толку!», – зазначається у дописі.

Як  повідомлялося, медики просять громадян «здавати» порушників карантину правоохоронцям.

Жителів Червонограда закликають повідомляти в поліцію про громадян, які прибули із-за кордону, однак не самоізолювалися.

Коментарі

Позначки: , ,