Байдужість Зеленського до стратегії захисту України руйнує міжнародну підтримку нашої держави,- В’ятрович

Новини 18 Лютого, 2020 593
Народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир В’ятрович

Народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир В’ятрович

Байдужість президента Зеленського до вкрай важливих речей демотивує і демобілізує міжнародну підтримку України.

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир В’ятрович в коментарі журналістам, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу партії.

«Треба зрозуміти, що хоче президент від зустрічі в нормандському форматі. Мене дуже здивувало фактична відсутність реакції президента на тези, які були відновлені на Мюнхенській конференції, а саме «12 кроків», де між іншим йшлося про можливе скасування санкцій проти Росії, де йшлося про якісь узгодження політики національної ідентичності України з Росією та іншими сусідами. Тобто байдужість президента України до таких вкрай важливих речей радше демотивує і демобілізує міжнародну підтримку України», – сказав В’ятрович.

Він переконаний, що наступна зустріч у Нормандському форматі має відбутися тоді, коли Зеленський розумітиме, для чого її проводити.

«Наступна зустріч у Нормандському форматі очевидно буде потрібна за умови, якщо президент Зеленський буде розуміти для чого потрібна така зустріч, за умови, що він розуміє, що такі зустрічі потрібні для того, щоб лише посилювати тиск на Росію, а не для того, щоб сказати на цій зустрічі, що я сам можу домовитися з Путіним. До чого доводять спроби самостійного домовитися з Путіним, ми бачили сьогодні вранці», – зазначив В’ятрович.

Він переконаний, що Україна має покладатися на підтримку Європи, США і всього вільного світу і зміцнювати українську армію.

«Саме на це має бути спрямована політика президента України. Попри те, що він сам зізнався, що у нього немає якогось стратегічного мислення і це дуже сумно. Насправді стратегія України дотепер полягала в тому, що двома засобами стримування російського агресора є українська армія і міжнародна підтримка», – додав депутат.

Коментарі

Позначки: ,