Аваков підставив Зеленського, – нардеп

Новини 24 Липня, 2020 3 043

Голова української делегації в ПА НАТО Ірина Фріз

Коли очільник Міністерства юстиції країни дозволяє собі жартувати про “подарункові сертифікати у СІЗО”, це лякає і наводить на думку про повне знищення державних інституцій.

Про це в ефірі Прямого заявила народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Ірина Фріз.

“Якщо ми будемо говорити про те, що пан “троль”, який є чиновником, міністром юстиції, говорить про подарункові сертифікати для того, щоб мати комфортні умови перебування в слідчому ізоляторі, і це “норм”, – ну тоді в мене таке враження, що ми всі трохи поїхали дахом. Тому що не може собі дозволяти міністр юстиції робити подібні речі. Якщо ви хочете виводити щось з тіні і ви маєте благу мету, то робіть це фахово і згідно законодавству. Але в даному випадку ми маємо ситуацію, коли людина просто хизується, “тролить”… Коли міністр юстиції “тролить”, то мені страшно жити в цій державі”, – сказала вона.

“Один міністр затримує якогось там псевдотерориста, підставляючи президента, вводячи його в переговорний процес. Інший міністр продає або пропонує продавати подарункові сертифікати – і ви вважаєте, що це “норм”? Давайте доведемо до абсурду взагалі будь-які державні органи влади. Тобто займаєтесь тим, що роздержавлюєте всі інституції. Тобто цей “тролінг” призводить до роздержавлення виконавчої гілки влади, законодавчої гілки влади, інституту президентства і судової гілки влади, яка сьогодні за “телефонним правом” виносить вироки. І ви говорите, що це нормально?” – наголосила Фріз.

Коментарі

Позначки: ,