Нардеп заявила про дискредитацію військового керівництва України

Новини 11 Лютого, 2024 50

Ірина Фріз

Кадрова чистка під час війни

Зеленський звільнив Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України Сергія Наєва. Він дізнався про своє звільнення зі ЗМІ.

Про це пише Четверта студія з посиланням на нардепа Ірину Фріз.

«Офіс продовжує брутальну практику звільнення військових командувачів оперативно- стратегічного рівня, які дізнаються про такі рішення з медіа або потрапляють під зрежисовані хвилі персонального паплюження придворними служками.

Це може свідчити про те, що ОП не знаходить в собі сміливості повідомляти про це підлеглих Верховного Головкома та демонструють неповагу до бойових генералів за рахунок тимчасово наявної влади.

На моє переконання – це продовження дискредитації вищого військово-політичного керівництва держави», – наголосила нардеп.

«Переконана у необхідності прийняття змін до Положення про Ставку Верховного головнокомандувача, в частині звільнення та призначення командувачів в секторі оборони за рішенням Ставки. Тоді жоден менеджмент офісу президента не буде підставляти Президента, а Головком замість Верховного Головкома зможе вчасно інформувати своїх підлеглих про кадрові зміни», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,