Теорія страху. «Все таємне стає явним»

12 Травня, 2020 540

Ігор Самардак, екс-голова Яворівської районної державної адміністрації

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко в ефірі “Україна 24” чи то спеціально, чи то підсвідомо, але відкрив таємницю поведінки влади в Шклі, Винниках, Санжарах – пояснив, чому влада створювала страх і паніку в аеропортах, на кордонах… Чому, замість реального карантину, приймалися рішення, які мали розганяти паніку і страх.

«Люди не бачать, це невидима інфекція, то треба створити психологічний якийсь ефект. І завдяки цьому психологічному ефекту у людей з’являлося відчуття небезпеки і необхідність дотримання карантинних заходів, які запроваджувалися урядом», – сказав Ляшко.

«Ми коли закривали свого часу парки, робили обприскування доріг, це знову ж таки було питання не стільки впливу на епідеміологічний процес, скільки на психологічний процес. Закриття парків, немає відчуття такого, що все безпечно», – пояснив головний державний санітарний лікар.

Ось Вам Панове! Ефективне управління! Владі не потрібен розум людей, навіщо освідченні і обізнані громадяни? Загнане, застрашене стадо – ось що потрібно! І тут вже ніхто не спитає за розвал економіки, за продаж посад, розвал армії, зірвану медреформу, застій реформи децентралізації …. Страх лише страх….

Коментарі