Сумна риторика для творців «робочих корабельних сосон» і людей «нижчої якості»

30 Червня, 2020 250

Ігор Самардак, екс-голова Яворівської районної державної адміністрації

Україна проходить тривалий процес становлення та самоідентифікації у Світовій Спільноті цей процес довгий і важкий, зрештою як і творення всього значущого у цьому світі. За період новітньої історії у нас були керівники різного ґатунку і походження. Спочатку це були вихідці з комсомолу і компартії на противагу яким, повстали дисиденти і політв’язні їхня боротьба була запеклою, проте обидві когорти були високоосвічені та інтелігентні до честі цих людей то був період  боротьби справжніх інтелектуальних титанів. Каста нового бізнесу кінця 90-х початку нульових з напиленням бригадних понять та все ж з унаслідуванням інтелектуального спадку попередників, нехай вже не з таким глибоким науковим підґрунтям. Потім ми стали з Вами свідками боротьби цих «бригадних бізнесменів » з «бізнесменами-інтелектуалами», що викувалися в помаранчевій революції та загартувалися революцією гідності, волонтерством добровольчими батальйонами та армією.

Проте жодне із цих середовищ не дозволяло собі такої ницості та цинізму у висловлюваннях, як остання владна кагорта вихованих і вивчених в Трускавці. За неповний рік своєї діяльності Вони встигнули висловити своє принизливе ставлення до всіх людей, що їх оточують. Патріоти стали Нациками яких потрібно саджати в тюрму, пенсіонери –  непотрібом, що ховає статки і має продавати собак, люди з іншим світоглядом – ботофермами без права на думку, дівчатка- повіями, що мають заробляти , вибачте але це пряма мова –  « такою задницею» або «робочими корабельними соснами», водії – «муділами» і так далі.

І вишенька – нема грошей твої діти «нижчої якості». Я не буду називати десятки прикладів геніальних людей , що мали важке дитинство, адже на відміну від Слуг вихованих і вивчених у Трускавці – Українці розумні і все знають. Я лише нагадаю, що така заява є злочином , відповідальність за який передбачена ст. 161 КК України і відповідні звернення вже ініційовані. Розумію, що ніхто не очікував такого блюзнірства, віддаючи цим «Геніям» свій голос але нажаль повторилась історія сторічної давнини , Слуги це новітні Більшовики…

Та зрештою логіка проста , якщо у Вас є розум та інтелект, Ви ж не станете Слугою ?

Вірю, що розум переможе. Все буде Україна!

Коментарі