Самовисування, «містячкові» партії як засіб сховатися від відповідальності

10 Серпня, 2020 453

Якщо б мене спитали, що – найбільша біда в Українському політикумі? Я б без сумніву відповів – відсутність політичної Відповідальності. З початку новітньої історії ми з Вами стикнулися з поняттям «Хороша людина». «Хороші люди» змінювали партії , політичні погляди, створювали «містячкові проекти», а зрештою руйнували принципи політичної відповідальності. На носі нові вибори і здогадайтесь з якою кількістю локальних проектів ми з Вами зіткнемось ? І знову голоси для цих проектів будуть збирати «Хороші люди» і думаю результат буде звичним – роздріблені голоси і відсутність політичної відповідальності. Чи пригадає хтось випадок, коли самовисуванець, що заявляв незалежність від усіх партій, чи  ба місцевий політичний проект   направду виявлялися корисними для розвитку України? Не напружуйтесь, не згадаєте. Двигунами розвитку завжди були національні політичні партії – спочатку РУХ В’ячеслава Чорновола, саме з цією партію ми завжди будемо асоціювати здобуття незалежності, далі “Наша Україна” Віктора Ющенка – перші спроби Українізувати державу та зблизитись з ЄС і НАТО і беззаперечним лідером, на даний час, у державотворенні нової незалежної України  стала “Європейська Солідарність” Петра Порошенка – відновлення статусу Української мови, розбудова Армії, Українська церква, закріплення курсу в ЄС та НАТО… .

А результат голосування за «Хорошу людину», «Нові обличчя», «Нашого Хлопця» призвів до того, що лише 27 депутатів від ЄС послідовно захищають здобутки Українізації та Євроінтеграції, а «Наші Хлопці» з «Хорошими Людьми» створили кишенькові депутатські об’єднання і обслуговують інтереси, свої чи кого іншого, але точно не України.

Тому, панове, або ми привчаємося до політичної відповідальності і відаємо свій голос за Віру, Армію, Мову, справжню Децентралізацію  що не заперечено потягне за собою розвиток кожного міста, села, селища або далі купуємося на «Хорошу людину», «Нові обличчя», «Нашого Хлопця» і отримуємо фейк, що знову водитиме Нас по колу .

Вірю в мудрість. Все буде Україна!

Коментарі