Кривавий офшорний барига без крові, офшорів та наживи

20 Червня, 2020 290
 

Ігор Самардак, екс-голова Яворівської районної державної адміністрації

Я, активно підтримував і голосував за п’ятого президента Петра Порошенка та його політичну силу. Зрештою я став членом Європейської Солідарності. Мій вибір визначили досягнення п’ятого президента, адже якби сліпо не кричали опоненти – відновлення дієздатної армії, міжнародна коаліція проти Росії та міжнародна підтримка України, безвізовий режим, стабілізація банківської системи та відновлення економіки після її розвалу 2013-2015 роках в наслідок гібридної агресії Московії та мародерства часів Януковича, створення Української церкви та Українізація нашого суспільства є доконаним фактом. Проте я, як і вся Україна, кожного дня чув про якісь афери, криваві вбивства, зловживання на армії та купу інших смертних гріхів і навіть моя психіка лягала під цим тиском лайна, ставивши під сумнів мій вибір.

Прийшовши до влади, пан Зе зі своїми слугами, анонсував, що Порошенко сяде в тюрму – за Іловайськ, офшори, розкрадання армії, узурпацію влади …. та купу іншого до 20 кримінальних справ! А що на виході? Якась порнографічна справа за ввезення картин, суть злочину в якій не може розібрати жоден фаховий юрист і вдумайтесь КРИМІНАЛЬНА СПРАВА за лобіювання призначення заступника керівника розвідки! Я навіть не хочу вдаватися в доказову базу, притягнуту за вуха, просто вдумайтесь в суть звинувачення Порошенка, Верховний Головнокомандувач, рекомендував, можливо настійливо рекомендував ( ще раз – я не аналізую доказову базу) людину в команду розвідки, яка йому підпорядкована. Це всі звинувачення, які вдалося намалювати? А де ж справи предметом яких була б корупція, нажива, вбивства, державна зрада, офшори, котли та інше, що так щедро лилось на Порошенка?

І вишенька, що б не бачити цієї ганьби або випадково не «замаратися» в ній – Зеленський зник в самоізоляції. Це ж так «Хоробро». В мене одне питання, якщо Порошенко винен у тих страшилках, що розповідало “1+1” , де обвинувачення по ФАКТАХ ?

Вірю розум переможе! Все буде Україна!!!

Коментарі