У Львові обговорили Стратегію розвитку Львівщини

Новини 21 Серпня, 2018 40
Синютка під час відкриття обговорення Стратегії розвитку Львівщини

Синютка під час відкриття обговорення Стратегії розвитку Львівщини

Сьогодні, 21 серпня, розпочалось обговорення Проекту плану заходів реалізації у 2019-2020 роках Стратегії розвитку Львівської області до 2020 року, повідомила прес-служба ЛОДА.

Участь в урочистому відкритті взяв голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

«Найважливіше для нас сьогодні – зміна способу мислення і влади, і суспільства. За остання роки ми зробили величезний поступ вперед. За нашимим плечима сьогодні – сильна армія, яка за тисячу кілометрів від Галичини боронить українську землю. Сьогодні ми маємо поростки росту економіки.  3 року тому – час безробіття, занепаду, і відчуття безвиході. Перед нами виклик – суспільство мусить вірити в те, що щасливе заможне майбутнє можна будувати не за кордомом, а тут, у себе вдома. Вкрай важливою є освіта. Але найважливіший і найскладніший виклик, що стоїть перед нами сьогодні: чи зуміємо ми разом – громада і влада, вибудувати єдиний план розвитку для нашої області. Сьогодні тут зібрались люди із різними поглядами та мисленням, яким ми представимо наше бачення подальших кроків на наступні роки. Я хочу, щоб усі ви стали учасниками цього процесу – побудови кращого життя. Прошу вас бути активними у пропозиціях, не залишайтесь осторонь, будьте критичними, адже це наша спільна справа – для нас і на нашій землі», – зазначив Олег Синютка.

Відтак, опісля урочистого відкриття, відбудеться презентація проекту Плану заходів з реалізації у 2019-2020 роках Стратегії розвитку Львівської області на період до 2020 року – експертна дискусія «Реалізація Стратегії розвитку Львівщини до 2020 року. Досягнення та перспективи».

Зазначимо, Стратегія має на меті збалансований регіональний розвиток Львівської області, відповідно – підвищення якості життя та добробуту населення.

Коментарі

Позначки: ,