Збірна України впевнено перемогла збірну Вірменію

Спорт 12 Червня, 2022 51

Українські футболісти у рамках «Ліги націй» в суху перемогла супротивників з Вірменії

Сьогодні у Польщі відбулась гра між збірними України та Вірменії з футболу в груповому етапі «Ліги Націй». Наша збірна підійшла з оптимальним складом до цього матчу, що дало свої результати.

Українські футболісти впевнено почали матч, але за перші 45 хвилини так і не змогли розмочити рахунок – вірмени дуже вдало вибудовували свій захист.

Українська збірна намагалась пробити вірменську стіну аж до 61-ої хвилини: Олександр Караваєв протягнув м’яч по флангу та віддав на вільного Руслана Малиновського, який з 16 метрів запустив свою гармату у правий нижній кут – без шансів для воротаря.

Пропущений гол змусив збірну Вірменії розкриватися, через що на 77-ій хвилині вже сам Караваєв зміг відзначитись забитим голом.

Крапку в матчі поставив Віталій Миколенко: вірменські воротар та захисник не порозумілись між собою, через що м’яч рикошетом влучив у Віталія, а вже від нього у пусті ворота.

На останніх хвилинах матчу українці мали змогу оформити нищівну перемогу, але свіжий Артем Довбик не зміг вдало розпорядитись м’ячем у контратаці, тож по завершенню матча на табло висвічувались впевнені 3:0.

Варто зазначити, що це був останній матч у збірній для воротаря Андрія П’ятова, який виступав за національну команду з 2006 року.

Єгор Дьомін для ІВ Четверта студія 

Коментарі

Позначки: