Львів’ян кличуть переглянути кінострічку “Маленькі жінки”

Культура 28 Січня, 2020 691

Фільм номіновано одразу у шістьох категоріях на “Оскар”

У понеділок, 3 лютого, у залі “Кінопалацу”, що на вул. Театральній, 22, відбудеться показ фільму “Маленькі жінки” та лекція про режисерку Ґрету Ґервіг.

“Маленькі жінки” – другий фільм всесвітньо відомої режисерки Ґрети Ґервіг. Її минула стрічка, “Леді Птаха”, була визнана багатьма кінокритиками у якості “найгучнішого кінодебюту” останніх років. Зірковий каст, актуальність теми, чудовий сценарій – “Маленькі жінки” цікаві багатьма аспектами.

Менш ніж за два тижні картина змагатиметься за “Оскар” у номінаціях: “Найкращий фільм”, “Найкраща жіноча роль”, “Найкращий сценарій-адаптація”, “Найкраща музика до фільму”, “Найкращий дизайн костюмів”.

Перед показом на глядачів чекає цікава та змістовна лекція від кіномена Станіслава Тарасенка, який розповість про історію стоврення стрічки та про режисерку кінокартини. Придбати квитки онлайн можна тут.

Додамо, що покази із лекціями та за участі знімальної групи (коли мова йде про україський кінопродукт) стали вже доброю традицією для відвідувачів “Кінопалацу” та дали нове життя кінотеатру, який знаходиться у самому центрі міста Лева.

Лише у лютому на кіноманів очікує 14 захопливих кінозустрічей, зокрема, 20 лютого зі знімальною групою фільму “Черкаси” про оборону однойменного морського тральщика, заблокованого російськими військами в бухті Донузлав у березні 2014 року під час анексії Криму.

Коментарі

Позначки: , , , ,