Звільнення Рябошапки – це початок відкритих політичних репресій, – Синютка

Новини 06 Березня, 2020 1 913

Скриншот відео ZIK

Звільнення Рябошапки показало, як працює «зелена команда»

Звільнення Рябошапки – це початок відкритих політичних репресій.

Як пише “Четверта студія”, так прокоментував на своїй сторінці у ФБ відставку Генерального прокурора України Рябошапки, народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка.

«Слуги народи» спільно з депутатами Медведчука, відправили у відставку Генерального прокурора України Рябошапку.

У мене багато претензій до роботи генпрокурора Рябошапки. Передусім – через переслідування українських патріотів. Це і справа вбивства журналіста Шеремета. Рябошапка визнав, що доказів проти підозрюваних у справі недостатньо, але він не закрив справу і військові медики та волонтери продовжують сидіти в СІЗО. І серед них – одна з найкращих дитячих кардіохірургів країни. Це і цинічна зміна прокурорів у майданівських справах, аби відпустити «беркутівців». Це і повний фарс з підозрою до волонтерки Марусі Звіробій та депутатки Софії Федини.

Лише цього достатньо, щоб натиснути кнопку «За» і звільнити генпрокурора. Але коли глашатаєм відставки виступає українофоб Бужанський, для якого байдужа доля держави, а всі українське викликає у нього м’яко кажучи відразу, то слід задуматись для чого владі відставка генпрокурора: не можемо закривати очі на те, що зняття Рябошапки – це початок відкритих політичних переслідувань опозиції в Україні. Про це відкрито заявляють самі «Слуги народу», зокрема голова їхньої фракції Арахамія. Зняття Рябошапки – це остаточне підпорядкування Зеленського інтересам олігархів взагалі і Коломойському зокрема. І що дуже важливо для України – ця відставка означає початок розриву відносин України із Заходом і розворот в бік Путіна.

А це означає, що країна ще більше наблизиться до хаосу. Хаосу в Україні найбільше хоче Росія, і саме тому в перших рядах проти Рябошапки російські прислужники.

Звільнення Рябошапки показало як працює «зелена команда». Для них не є причиною звільнення Генпрокурора переслідування волонтерів чи амністія «беркутівцям». Вони хочуть справи проти своїх опонентів вже і негайно і заради цього не соромляться підтримувати всі українофобські сили в Україні: від Медведчука до Шарія.

Ні я, ні наша політична сила в їхньому шабаші участі не брали”, – зазначив у своєму дописі Олег Синютка.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,