Змушені використати залишок асфальту: у Службі автодоріг Львівщини відреагували на нічний ремонт дороги у дощ

Новини 31 Жовтня, 2020 1 637

Змушені використати залишок асфальту: у Службі автодоріг Львівщини відреагували на нічний ремонт дороги у дощ. Фото САД у Львівській області

Підрядники змушені були використати залишок асфальтної суміші в асфальтоукладчику під час ремонту дороги “Крехів – Жовква” у Львівській області.

Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області, коментуючи відео екс-нардепа Володимира Парасюка про те, що у Львівській області вночі у дощ клали асфальт, пише Четверта студія.

“Щодо ситуації із ремонтом дороги Т-14-25 на ділянці Крехів – Жовква при несприятливих погодних умовах. Сьогодні близько 03:00 екс депутат Верховної Ради України став свідком ситуації укладання асфальтобетону під час дощу.

Зі слів підрядної організації «Експодор», коли розпочався дощ, у них був залишок асфальтної суміші в асфальтоукладчику і вони були змушені її використати, щоб не заблокувати роботу техніки. На техніці є логотипи компанії «ПП Рома», адже вона є постачальником асфальтобетонної суміші для виконавця робіт”, – йдеться у повідомленні.

У зв’язку із виявленою ситуацією Служба автомобільних доріг у Львівській області невідкладно скерувала на місце проведення ремонтних робіт інспектора, який видав припис про зупинку робіт.

«Якість робіт – наш основний пріоритет. У випадку підтвердження, що роботи були виконані неякісно, ми зобов’яжемо підрядну організацію виправити недоліки за власний рахунок». – прокоментував ситуацію Олег Береза, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

У Службі автомобільних доріг Львівській області також подякували громадянам за уважність.

Щодо ситуації із ремонтом дороги Т-14-25 на ділянці Крехів – Жовква при несприятливих погодних умовах.

Сьогодні близько…

Опубліковано Служба автомобільних доріг у Львівській області Субота, 31 жовтня 2020 р.

Нагадаємо, на Львівщині вночі у дощ кладуть асфальт на дорогу.

Про це у Фейсбуці повідомив екс-нардеп Володимир Парасюк, який виклав відповідне відео у Фейсбуці.

Асфальт клали на автодорозі “Івано-Франкове – Жовква” у Львівській області.

Директор ПП “Рома” Роман Демчина закликав Володимира Парасюка вибачитись.

«Також звертаюсь до Володимира Парасюка: якщо в тебе залишились хоча б залишки гідності, то ти напишеш пост спростування та вибачишся перед працівниками ПП “РОМА”, на яких ти вчора вилив відверту брехню. Не боягузливо витреш з фейсбуку написане, а саме попросиш вибачення. Так би зробила вихована людина», – написав директор ПП «Рома» Роман Демчина.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,