Скандальний екс-нардеп Парасюк повернувся і вляпався у скандал: його закликають вибачитись

Новини 31 Жовтня, 2020 12 247

Скриншорт ФБ/Роман Демчина

Сьогодні в ночі один колишній народний депутат від Жовківщини та Яворівщини, каденція якого запам’яталась лише скандалами, ганьбою для нашого району та тотальним неуцтвом виклав в мережу пост, в якому облаяв мене, мою компанію та висловив свою дуже професійну думку про хід робіт на дорозі “Крехів-Жовква”. Я думаю всі зрозуміли, що мова йде про Володимира Парасюка.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ директор ПП «Рома» Роман Демчина.

Як зазначається, «якби колишній нардеп вмів хоча б користуватись пошуком в системі “Прозоро”, то дізнався б, що роботи на даній ділянці дороги здійснює інша компанія, яка лише орендувала в ПП “РОМА” декілька одиниць техніки, якої бракувало для завершення робіт. Я розумію, що Парасюк рідко керується розумом і язик в нього працює автономно, але не пасує людині, яка колись користувалась повагою в громади на такий широкий загал виносити відверту брехню».

Як наголошує у своєму дописі Роман Демчина, «якби Володимир після завершення своєї каденції продовжив цікавитись тим, що відбувається в Україні, то він би знав, що тепер дороги за замовленням Укравтодору можуть будувати лише обрані компанії, до числа яких ПП “РОМА” не входить. Скажу більше, моя компанія навіть не змогла б прийняти участь в торгах на дану дорогу. Олег Береза не дасть обманути».

“Ростислав Тістик ви, якщо мені не зраджує пам’ять, лобіювали ремонт даної дороги та неодноразово приїжджали контролювати будівництво. Так може проясните для громади деталі? Бо люди, які не вміють шукати інформацію за межами фейсбуку роблять неправильні висновки, а тінь негативу падає як завжди на мене.  Це вже не в перше, коли відомство Олега Берези замовляє роботи в Жовківському районі, за які чомусь весь негатив йде на мене. Нещодавно служба доріг замовила незрозумілий поверхневий ремонт дорожнього покриття на дорогах, які обслуговує ПП “РОМА”. Багато водіїв, які їздять зі Львова до Рави-Руської, чи до Яворова виказали мені своє “фе” за роботи, які виконували взагалі треті особи. Скажіть, п. Олеже, це було зроблено спеціально?», – пише Демчина.

«Також звертаюсь до Володимира Парасюка: якщо в тебе залишились хоча б залишки гідності, то ти напишеш пост спростування та вибачишся перед працівниками ПП “РОМА”, на яких ти вчора вилив відверту брехню. Не боягузливо витреш з фейсбуку написане, а саме попросиш вибачення. Так би зробила вихована людина», – наголошує у дописі директор ПП «Рома» Роман Демчина.

 

Сьогодні в ночі один колишній народний депутат від Жовківщини, каденція якого запам’яталась лише скандалами, ганьбою для…

Опубликовано Романом Демчиной Суббота, 31 октября 2020 г.

 

Чи можна прставити знак рівності між суддями КСУ і власником фірми, яка укладає асфальт під час зливи? Можна і треба, вони одинакові злочинці.

P.s. Хаос породжується в першу чергу від безкарності!

Опубликовано Володимиром Парасюком Пятница, 30 октября 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,