Зеленський призначає на ключові посади в державі своїх друзів та сусідів, – нардеп

Новини 18 Липня, 2020 624
Володимир Ар’єв

Володимир Ар’єв

Президент Зеленський пропонує на ключові посади в державі не фахівців, а людей слухняних і залежних від нього. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв з трибуни парламенту під час обговорення питання про призначення голови Антимонопольного комітету України, пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЄС.

«Мені зараз трошки прикро стало за Євгена Кошового з «Кварталу -95» – рік йому не можуть знайти посаду. Що ж таке відбувається врешті-решт? Чим він завинив перед президентом?… Уже весь «Квартал – 95» перейшов на Банкову, 11, яка вже сама стала «Кварталом’95», – зауважив депутат.

Він підкреслив, що відбір та призначення кандидатів на ключові посади в державі відбувається не за принципом професійності, а за принципом особистої відданості.

«Зараз абсолютно та сама ситуація. Так Зеленський обіцяв що куміства не буде – ролик такий записав. І дійсно він виконав обіцянку – кумів не призначає. Призначає друзів. Тепер призначає сусідку, або сестру сусідки», – зазначив Володимир Ар’єв.

«Чим ця кандидатка була відома? Вона ще рік тому очолювала товариство з обмеженою відповідальністю, а зараз – на рівень голови Антимонопольного комітету. Ви уявляєте собі, які рішення, і які важливі питання ставляться на цьому рівні? Для цього потрібно мати знання, а не бути студенткою, як вона зараз є», – також додав він.

Представник «Європейської Солідарності» наголосив: «Ми сьогодні займаємося тим, що призначаємо друзів, сусідів Зеленського. Людей не фахових, а залежних і слухняних. І саме тому українська економіка зараз летить в прірву, саме тому фінансова система зараз майже зруйнована».

«Вся країна сьогодні перетворюється на комічну державу з якої сміються уже в світі», – сказав депутат.

Коментарі

Позначки: