Світові лідери не сприймають і не хочуть чути Зеленського, – нардеп

Новини 31 Березня, 2021 91
Володимир Ар’єв

Володимир Ар’єв

Президента України Володимира Зеленського, який обраний був як лідер держави, інші світові лідери просто не бажають чути з певних причин.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Володимир Ар’єв, пише Четверта студія.

“Зараз, на превеликий жаль, українського президента, який обраний був як лідер держави, інші світові лідери чути просто не бажають з певних причин… Я думаю, що непрофесійність в ставленні до міжнародної політики, ігнорування її. Тому що Зеленський майже за два роки свого президентства так і не навчився розставляти пріоритети в міжнародній діяльності, яка є його одним із двох головних конституційних обов’язків разом з безпекою. Він приділяє не так багато уваги. Або увагу приділяє, але коли приділяє, то робить дуже серйозні помилки, зокрема й історія з оприлюдненням переговорів з Трампом, яка, вочевидь, з боку Меркель викликала трошки образу… Так само як і ситуація з Байденом – досі немає контакту з Білим домом, не вдається президенту”, – сказав Ар’єв.

Народна депутатка фракції “Європейська Солідарність” Софія Федина вважає, що той факт, що президент США Джо Байден не проводить переговори з президентом України Володимиром Зеленським, уже заявивши, що він провів розмови з усіма провідними лідерами, – це є сигнал того, що Зеленський не заслужив ще на цю розмову.

Нагадаємо, головна редакторка і керівниця української служби “Голос Америки” Мирослава Гонгадзе заявила, що президенту України Володимиру Зеленському доведеться виконувати раніше задекларовані кроки по реформуванню судової системи та боротьбі з олігархами, щоб налагодити стосунки з Білим Домом і Джо Байденом.

Коментарі

Позначки: