Затримання банди вимагачів на Львівщині: у прокуратурі розповіли резонансні подробиці

Новини 01 Червня, 2020 850

Фото: прокуратура Львівської області

Триває проведення 12 обшуків, встановлюється коло всіх вимагачів

Прокурорка Львівської області Ірина Діденко розповіла подробиці затримання вимагачів із перевізників. Як пише Четверта студія, про це інформує прокуратура Львівської області.

“Запобігли «розбіркам» з перевізниками на Львівщині. У зв’язку з карантином сфера перевезень людей стала гостро цікавою всім, в тому числі, місцевим криміногенним середовищам, оскільки люди готові платити за завищеними розцінками, аби потрапити до іншого регіону автотранспортом. З квітня триває слідство у кримінальному провадженні за фактами численних вимагань особами з кримінального середовища у перевізників “данини” за неперешкоджання їхній діяльності”, – повідомила прокурор області Ірина Діденко.

“Зафіксовано чергову передачу коштів в сумі 2100 грн перевізником вимагачу. Тариф досить серйозний – 300 грн за кожного пасажира. Групи працювали біля кордону в Краковці та Шегині”, – йдеться у повідомленні.

Триває проведення 12 обшуків, встановлюється коло всіх вимагачів.

“Готуємо повідомлення про підозри та клопотання про запобіжні заходи. Дійсно якісна робота ВСІХ правоохоронців, слідчих та оперативників поліцій Львівщини, УСР в області ДСР НПУ, УСБУ в області за процесуального керівництва прокурорів”, – наголосила Ірина Діденко.

Коментарі

Позначки: , ,