Залізничну районну адміністрацію Львова очолила Ірина Джурик

Новини 04 Липня, 2018 311

Ірина Джурик. Фото: vgorode.ua

Головою Залізничної районної адміністрації стала Ірина Джурик.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, сьогодні, 4 липня,  під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий представив нового очільника Залізничного району. Головою Залізничної районної адміністрації стала Джурик Ірина Степанівна. Досі вона була заступником голови районної адміністрації з питань житлово-комунального господарства, а також виконувала обов’язки керівника району.

«Є вакансія керівника Залізничного району. Ірина Степанівна себе зарекомендувала відповідальним працівником, з хорошої сторони. Було би логічно, щоб вона очолила район і могла повноцінно зайнятись роботою», – сказав під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий.

Раніше Ірина Джурик працювала в Личаківській РА головним спеціалістом юридичного відділу та начальником відділу житлового господарства.

Як повідомлялося, попереднього керівника Залізничної райадміністрації  Тараса Гниду відсторонили від посади після того, як його затримали на хабарі. Пізніше він написав заяву на звільнення.

 

Коментарі

Позначки: