Загроза реваншу дедалі реальніша, – Ар’єв

Новини 08 Лютого, 2020 934
Володимир Зеленський. Фото: 4studio.

Володимир Зеленський. Фото: 4studio.

Заява двох співробітників «Беркуту», які після обміну повернулися назад до України і погрожують через суд визнати Революцію Гідності «переворотом» свідчить про реальну загрозу патріотичним силам, ветеранам АТО, волонтерам і всім, кому небайдужі цінності Майдану.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook пише народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв.

«Два нещодавно обміняних беркутівця заявили, що повернулися до Києва, погрожують судом постраждалим від їхніх злочинів і хочуть юридично визнати Революцію Гідності «держпереворотом». Портнов відкрито погрожує власнику мережі піццерій «Ветерано». Заступник гепрокурора Віктор Чумак підписує продовження слідства по волонтерам у справі Шеремета після того, як інший заступник генпрокурора відмовився благословляти ту галіматью.

Але мені цікаво, чому беркутня, якщо повернулась до Києва, досі ще не повернулась на нари? Агов, генеральна прокуратура і ДБР? Чому мовчить Віктор Чумак, який раніше піднімав гвалт за менш значними приводами? Не чутно і всіх борцунів, на кшалт призначеного на добре оплачувану посаду Наєма, яких все обурювало рівно до зміни президента. А тепер, коли беркутня і вся інша портновщина спробує переходити в наступ – або прислужують їм, або тихо сидять, як миша під віником», – наголошує Ар‘єв.

«Я ще раз закликаю патріотичну спільноту, майданівців, учасників АТО: загроза реальна. І вона в першу чергу стосуватиметься всіх, хто боровся за Україну проти банди і московської навали. Об‘єднуйтесь, якщо не хочете змарнувати зроблену справу», – переконаний Володимир Ар‘єв.

Коментарі

Позначки: ,