«Європейська Солідарність» вимагає від Разумкова не застосовувати подвійні стандарти

Новини 01 Травня, 2020 225

Іванна Климпуш-Цинцадзе

Регламентний комітет має розглянути скаргу депутатів «Європейської Солідарності» щодо застосування головою парламенту Разумковим подвійних стандартів.

Про це заявила народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Іванна Климпуш-Цинцадзе з трибуни парламенту, пише Четверта студія.

«Ми наполягаємо на відміні подвійних стандартів у Верховній Раді цього скликання. Припиніть коментувати кожен виступ або репліку наших народних депутатів. Ми наполягаємо на тому, щоб ви припинили принижувати наших виборців, які голосували за нас так само, як і віддали голоси за вас», – сказала Климпуш-Цинцадзе.

«Ви Голова Верховної Ради, а тому ми очікуємо, що ви з повагою будете далі ставитися до кожного народного депутата. Також звертаємося до регламентного комітету з тим, щоб він розглянув нашу скаргу на те, що спікер парламенту вважає за необхідне ставати нашим батьком і виховувати нас, як маленьких дітей. Так ось, у нас є батьки, у нас є свої діти. Нам є кого виховувати і нас є кому виховувати. А не вам це робити», – наголосила депутат.

Коментарі

Позначки: , ,