Як на Львівщину після Зеленського прийшла негода (ФОТОРЕПОРТАЖ, ВІДЕО)

Новини 10 Лютого, 2020 2 745

негода на Львівщині. Фото ДСНС

170 населених пунктів області – без електропостачання, десятки повалених дерев, ускладнений проїзд на перевалі, – це далеко не весь перелік, який принесла негода на Львівщину 10 лютого

На Львівщині буревій завдав шкоди в різних районах області. Наслідки поривів сильного вітру можуть становити загрозу для оточуючих у містах та селах, а також на автошляхах.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах, де користувачі також викладають світлини з місця події.

Скриншот ФБ

«До біди один крок. Сьогодні, внаслідок сильного пориву вітру підірвало дах на орієнтовній площі 200-300 квадратних метрів з обох боків. Будівля знаходиться у місті Жовкві, по вулиці Лесі Українки 26 (колишній завод “автомат”). Ще один такий порив і десятки тон бляхи опиниться на проїзній частині дороги. Вимагаю негайно втрутитись в межах компетентності відповідних служб і органів місцевого самоврядування», – зазначив 10 лютого у повідомленні на своїй сторінці у ФБ Ігор Муравський.

До біди один крок(((Сьогодні внаслідок сильного пориву вітру підірвало дах на орієнтовній площі 200-300 квадратних…

Опубліковано Ігором Муравським Понеділок, 10 лютого 2020 р.

Прийшла негода і у Трускавець: там поблизу санаторію “Перлина Прикарпаття” буревій повалив додолу рекламний щит, разом з бетонною основою.

У Стрию вітер перевернув автобусну зупинку.

10.02.2020 о 10:00У Трускавці поблизу санаторію “Перлина Прикарпаття” буревій повалив додолу рекламний щит, разом з бетонною основою.В Стрию вітер перевернув автобусну зупинку

Опубліковано Igor Zinkevych Понеділок, 10 лютого 2020 р.

Не оминуло лихо і Дрогобич: “Повалені дерева, обриви ліній електропередач, зірвані дахи… Таким ранок понеділка зустріли мешканці міста Дрогобич після нічної негоди. У ході щотижневої наради міського голови з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста було озвучено, що станом на 9 годину ранку виявлено 9 повалених дерев та 9 пошкоджених дахів. Однак наслідки негоди набагато масштабніші, оскільки на гарячу лінію міста надходять заяви від мешканців з різних вулиць міста”,- повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Увага❗️ У зв’язку із негодою ❗️ повідомити про проблему чи потребу у наданні допомоги, можна зателефонувавши на „гарячі…

Опубліковано Муніципальною Вартою Дрогобичою Понеділок, 10 лютого 2020 р.

Рятувальники ліквідовували наслідки негоди10 лютого о 09:03 внаслідок сильного вітру зірвало частину металевого…

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Понеділок, 10 лютого 2020 р.

Опубліковано Igor Zinkevych Неділя, 9 лютого 2020 р.

На трасі між містами Сколе і Стрий вітер повалив дерева.

Прийшла ожеледиця і у Золочів.

Ускладнився рух і на перевалі біля Закарпаття.

10.02.2020 о 16:45Перевал траса Київ – Чоп. Перед Нижніми Воротами. Вантажівки ледь рухаються, ускладненя в русі від Тухольки

Опубліковано Igor Zinkevych Понеділок, 10 лютого 2020 р.

Пошкодив буревій і залізничну колію: у області затримувався рух поїздів.

10.02.2020 о 08:00повалені дерева на трасі Між Стрийом та Сколе, будьте обережні сильні порив вітруТакож Самбір – Львів повалені дерева.

Опубліковано Igor Zinkevych Неділя, 9 лютого 2020 р.

Шквальний вітер повалив дерева та пошкодив елементи залізничної інфраструктури на станції Верхнє Синьовидне, перегонах Самбір — Дубляни — Дрогобич, Любінь Великий — Комарно — Коропуж, Персенківка — Старе Село.

“Укрзалізниця працює над ліквідацією наслідків негоди, що спричинила затримку в русі пасажирських поїздів № 357 Київ – Рахів, № 146 Ужгород – Львів, а також кількох приміських поїздів.“Просимо вибачення за тимчасові незручності та закликаємо уважно слухати оголошення на вокзалах щодо можливих змін у розкладі руху поїздів”,- повідомляли залізничники.

Не оминула негода і Львів

Загалом, як повідомила Львівська ОДА, негода у області залишила без електропостачання 170 населених пунктів.

У соціальних мережах жартують, що негода прийшла на Львівщину слідом за президентом Зеленським. Звісно, це лише жарт. Але, як відомо, у кожному жарті … є доля жарту… І є карма. 

Шановні мешканці Львівської області!Внаслідок несприятливих погодних умов, поривів вітру до 20 м/с, станом на 12:00…

Опубліковано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА Понеділок, 10 лютого 2020 р.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 10-11 лютого по території Львівської області та місту Львову посилення південно-західного та західного вітру 17-22 м/с, подекуди хуртовини;

На 11 лютого вдень у області також очікують сильний вітер з поривами 25-30 м/с.

На дорогах ожеледиця (ІI рівень небезпечності, помаранчевий).

Нагадаємо, Володимир Зеленський перебував на Львівщині 6 лютого.

Коментарі

Позначки: , ,