На Львівщині буревій зриває дахи, руйнує зупинки і валить бетонні стовпи (ФОТО)

Новини 10 Лютого, 2020 19 921

Фото: ФБ/Ігор Муравський

На Львівщині буревій завдає шкоди в різних районах області. Наслідки поривів сильного вітру можуть становити загрозу для оточуючих у містах та селах, а також на автошляхах.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах, де користувачі також викладають світлини з місця події.

Скриншот ФБ

«До біди один крок. Сьогодні, внаслідок сильного пориву вітру підірвало дах на орієнтовній площі 200-300 квадратних метрів з обох боків. Будівля знаходиться у місті Жовкві, по вулиці Лесі Українки 26 (колишній завод “автомат”). Ще один такий порив і десятки тон бляхи опиниться на проїзній частині дороги. Вимагаю негайно втрутитись в межах компетентності відповідних служб і органів місцевого самоврядування», – зазначив 10 лютого у повідомленні на своїй сторінці у ФБ Ігор Муравський.

Фото: ФБ/Ігор Муравський

«10.02.2020 о 10:00. У Трускавці поблизу санаторію “Перлина Прикарпаття” буревій повалив додолу рекламний щит, разом з бетонною основою. В Стрию вітер перевернув автобусну зупинку», – повідомив на своїй сторінці у ФБ Ігор Зінкевич.

Скриншот ФБ

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

“Повалені дерева, обриви ліній електропередач, зірвані дахи… Таким ранок понеділка зустріли мешканці міста Дрогобич після нічної негоди. У ході щотижневої наради міського голови з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста було озвучено, що станом на 9 годину ранку виявлено 9 повалених дерев та 9 пошкоджених дахів. Однак наслідки негоди набагато масштабніші, оскільки на гарячу лінію міста надходять заяви від мешканців з різних вулиць міста”,- повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Скриншот ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Як повідомлялося,на Львівщині сильний вітер повалив на автотрасу дерева.

Опубліковано Igor Zinkevych Неділя, 9 лютого 2020 р.

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,