Винниківський «Жупан» став фіналістом чемпіонату Львівщини

Новини 01 Листопада, 2020 158

Фото: Винниківський вісник

У суботу, 31 жовтня, винниківський «Жупан» провів поєдинок ½ чемпіонату Львівської області серед колективів Другої ліги. Суперником винниківських гравців був добре їм знайомий ФК «Шкло».

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Винниківський вісник», гра була дуже важливою, адже її переможець ставав фіналістом чемпіонату Львівщини.

І футболісти з Винник таки зуміли виконати це важке завдання. Вони здобули переконливу перемогу з рахунком – 3:0.

Як наголошується, не треба думати, що ця перемога далася господарям легко. Гості зовсім не були «хлопчиками для биття». Адже перший удар господарі завдали лише на 14-ій хвилині. І зробив це Ярослав Баран, який з‘явився сьогодні на полі після дискваліфікації. Було видно, що Ярослав прагнув реабілітуватися перед командою за те, що не зміг їм допомогти у двох попередніх матчах. І йому це вдалося!

На 17-ій хвилині потужний удар Ярослава Барана вивів господарів поля вперед – 1:0.

На 27-ій хвилині небезпечно атакував ворота суперників Ярослав Левків.

А на 32-ій і на 37-ій хвилинах уже воротар господарів Стасишин врятував свою команду від голів.

У другому таймі знову небезпечно атакували ворота гостей Вергун, Баран і Ярослав Левків.

А на 60-ій хвилині після чудової комбінації Ярослав Баран подвоїв рахунок – 2:0.

І після цього гості  не думали здаватися, вони прагнули атакувати й вирівняти становище.

Але господарі провели, мабуть, свій найкращий поєдинок у цьому сезоні. Бо в другому таймі вони діяли злагоджено, швидко й дуже гостро. А третій гол, який вони провели вже у доданий час, можна вважати справжнім шедевром.

Дадак у важкій боротьбі виборов м‘яч у суперника та вийшов віч-на-віч із воротарем. Видавалося, що він сам відправить м‘яч у сітку воріт. Але наш футболіст вирішив зіграти дуже нестандартно й артистично, тому відпасував м‘яч п‘яткою назад – на Климишина. Останній і вразив ворота ФК «Шкло» – 3:0.

Ложкою дьогтю у цій грі стало вилучення за розмови Новака. Але цей неприємний епізод вже не міг вплинути на результат матчу.

Склад ФК «Жупан»: Стасишин, Вергун, Петрів, Молоков, Шкраба, Карабин, Матвіїв, Баран, Карачевський, Куцій, Ярослав Левків. На заміну виходили: Новак, Стефанишин, Данило Левків, Дадак, Климишин.

 

Коментарі

Позначки: