ФК «Жупан» здобув перемогу в чемпіонаті Львівщини

Новини 11 Жовтня, 2020 413

Фото: Винниківський вісник

Десятого жовтня футбольний клуб «Жупан» провів черговий поєдинок чемпіонату Львівської області серед команд Другої ліги.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Винниківський вісник», на стадіоні імені Богдана Маркевича винниківські футболісти зустрілися з ФК «Сокіл» (Великі Глібовичі).

У гостьовому матчі цих команд перемогу здобув ФК «Жупан» з рахунком – 2:1.

Вже на 13-ій хвилині з близької відстані пробив Вергун. Згодом небезпечно пробив Баран.

Ярослав Баран у цьому матчі був одним із найактивніших гравців. Упродовж усього періоду перебування на полі він використовував найменшу можливість, щоб пробити. І декілька разів його удари завдавали великого клопоту голкіперу гостей.

А на 68-ій хвилині саме Ярослав Баран направив м‘яч у сітку воріт гостей з близької відстані. Так рахунок став – 1:0 – на користь господарів.

На жаль, на 75-ій хвилині через надмірні емоції Ярослава Барана та когось із команди гостей арбітр був змушений вилучити з поля.

Та господарі мали все ж більше шансів подвоїти рахунок, аніж гості його зрівняти.

Варто згадати стрімкий рейд у штрафний майданчик гостей Ігоря Стефанишина, який  технічно обвів трьох суперників і виконав чудову передачу. На жаль, нею не встиг скористатися жоден із його партнерів.

Отож, важка й заслужена перемога ФК «Жупан» із рахунком – 1:0.

Склад  ФК «Жупан»: Стасишин, Вергун, Петрів, Шкраба, Молоков, Куцій, Баран, Карачевський, Климишин, Олег Карабин, Ярослав Левків.

На заміну виходили: Тарас Карабин, Данило Левків, Стефанишин, Мельничук, Дадак, Новак.

Почесний президент ФК «Жупан» Богдан Шустер. Тренер Ігор Дідик.

 

Коментарі

Позначки: ,