Винниківський госпіталь майже на 100% забезпечений киснем

Новини 29 Січня, 2021 66
На Львівщині Фонд Порошенка передав кисневі концентратори госпіталю ветеранів. Фото: 4 студія

На Львівщині Фонд Порошенка передав кисневі концентратори госпіталю ветеранів. Фото: 4 студія

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих Юрія Липи – один із закладів, який від початку пандемії почав приймати хворих на коронавірус. Упродовж усього часу є одним із найбільш завантажених медичних закладів, які лікують коронавірусних хворих.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу ЛОДА, про ситуацію із заповненістю госпіталю та його кисневим забезпеченням сьогодні під час брифінгу розповів керівник установи Максим Прикупенко.

«Сьогодні в госпіталі перебуває 107 пацієнтів. В реанімаційному відділенні – 13 пацієнтів, 8 на ШВЛ. На жаль, маємо пацієнтів в критичних станах»,-  зазначив він.

Як додав Максим Прикупенко упродовж останнього місяця  в середньому у медзакладі лікують біля сотні пацієнтів. До прикладу на початку грудня минулого року на лікуванні в середньому було від 130-150 хворих.

Киснем госпіталь забезпечений. З 87 кисневих точок у листопаді 2019 року, сьогодні медзаклад має 495 кисневих точок.  Ліжкова мережа розрахована на 500 ліжок.

Нагадаємо, команда п’ятого президента Петра Порошенка передали мобільні кисневі концентратори Львівському обласному госпіталю ветеранів війн та репресованих.

Коментарі

Позначки: , ,