Виключно українці визначатимуть те, хто буде президентом України, – Оксана Юринець

Новини 31 Березня, 2019 363
Оксана Юринець і Володимир Квурт. Фото 4studio

Оксана Юринець і Володимир Квурт. Фото 4studio

Потрібно розуміти свою відповідальність під час голосування. Про це сьогодні, 31 березня, під час виборчого марафону в прес-центрі Гал-інфо “Вибори Президента України 2019″ заявила народний депутат України від БПП «Солідарність» Оксана Юринець.

«Ми розуміємо усю відповідальність сьогоднішнього голосування, адже курс країни має бути незмінним. Потрібно розуміти відповідальність і щось по приколу робити не можна. Дуже правильною є позиція хлопців на сході – ви голосуйте, а ми прикриємо», – сказала Оксана Юринець.

Своєю чергою, присутній на ефірі міський голова м. Винники Володимир Квурт зазначив: «Важливо пам’ятати, що коли вони прикривають нас, то не можна домовлятися з ворогом».

Він додав, що виборчий процес дуже добре організований і це надихає.

Оксана Юринець наголосила, що цьогорічні вибори є особливими.

«Напевно ці вибори не менш важливі для України, як вибори 2014 року. Вони не просто відбуваються і виборча кампанія була дуже брудною».

Вона наголосила, що міжнародні партнери також долучилися до забезпечення кібезпезпеки під час виборів в Україні, адже усі розуміють, що Росія буде намагатися втрутитися та впливати на виборчий процес.

«Кілька тисяч спостерігачів ведуть роботу і навіть якщо хтось хоче схитрувати, то це не вдасться», – сказала Оксана Юринець.

Як зазначив Володимир Квурт, вибори вимагають зрілості, бо громадяни обирають вектор руху України.

«Нам уже майже 30 років у трактуванні державності. час приймати рішення, щоб ми не бідкалися і, щоб знову не проливалася кров. Я сподіваюся, що Винники, древнє галицьке містечко, підтримають курс України на Європу та НАТО. Приколюватися і жартувати над власною країною – це не розумно. Я шаную вибір людини, якщо вона дійсно вірить у свого кандидата, але не можу зрозуміти необдуманих рішень», – сказав Володимир Квурт.

Оксана Юринець також наголосила: «Важливо пам’ятати, що ми в час війни з анексованими територіями зберегли демократію. Виключно українці визначатимуть те, хто буде президентом України. Ми маємо шанс і зроблені перші кроки національної ідентичності, яка в євроінтеграції пропагує свою мову, культуру історію. Це великий здобуток у творенні нашої держави».

Володимир Квурт зазначив, що у 2014 році Україна зламала сценарій Росії і дала їй по зубам.

«Сьогодні вони пробують назвати наші вибори не дійсними. Реакція світової спільноти і кожного українця буде адекватною. Треба ігнорувати цю країну та пам’ятати, що наш ворог на сході».

Коментарі

Позначки: , ,