Вулиця Степана Бандери у Львові зимуватиме розритою

Новини 24 Вересня, 2020 357
Львів’ян запрошують прийти і висловити свою думку щодо ремонту вулиці Бандери

Олег Синютка наголошує, що ремонт вулиці Степана Бандери у Львові коштує у 6 разів дорожче, аніж кілометр європейського автобану

Чиновники Садового хочуть вкрасти гроші на ремонті вулиці Степана Бандери. 

Про це під час прес-конференції у Львові заявив народний депутат України від “Європейської Солідарності”, кандидат на посаду мера Львова Олег Синютка, пише Четверта студія.

Синютка відзначив, що розриття вулиці Степана Бандери посередині осені, фактично перед зимою – це пік безгосподарності міської влади Андрія Садового.

“Ця вулиці буде зимувати розритою”, – сказав Синютка, зазначивши, що одна із важливих артерій міста Львова не буде працювати цілу зиму.

“Чому так швидко і абсолютно без будь-якої нагальної потреби розпочинається ремонт вулиці Степана Бандери? Я думаю, що це – крадіжка грошей. Чому ремонт вулиці Степана Бандери у Львові коштує у 6 разів дорожче, аніж кілометр європейського автобану?. Відповідь на це не знає жоден міський чиновник. Відповідь мають дати правоохоронні органи”, – сказав Синютка.

Він також наголосив, що вимагає відповіді від міської влади за нищення історичної частини міста Львова.

Нагадаємо, уродженець Сімферополя Андрій Білий назвав бажання львів’ян зберегти бруківку “божевіллям”.

Андрій Білий не є львів’янином – він уродженець міста Сімферополя.

У Львові 29 вересня будуть проводитися загальні збори жителів вулиці Степана Бандери та прилеглих вулиць, щодо ремонту вулиці Степана Бандери.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,