Втрачають гідність та здоровий глузд, – Геращенко про скандальну заяву Гройсмана

Новини 18 Червня, 2019 97
Ірина Геращенко. Фото 4studio

Ірина Геращенко. Фото 4studio

Скандальна заява прем’єр-міністра Володимира Гройсмана про те, що старі партії мають відійти в минуле – є втратою гідності та здорового глузду. 

Про це в ефірі Прямого заявила перший заступник голови ВРУ Ірина Геращенко.

“Ви знаєте, розпочався кастинг на майбутнього прем’єр-міністра, хоча конкурс начебто не оголошувався. І деякі політики втрачають гідність та здоровий глузд. Очевидно, що це не відповідає європейській культурі, європейській практиці. І дуже прикро спостерігати подібну втрату гідності та здорового глузду від політиків дуже різних поколінь, але ми бачимо об’єднаних старою політичною культурою”, – наголосила Геращенко.

Також Геращенко закликала всіх політиків демократичного табору, пам’ятати про те, що сто років тому, амбіції і чвари знищили шанс України на незалежність.

“І от дехто з політиків, відчувається, диплом має, але з освітою проблеми. Є брак історичної освіти. Бо інакше були б зроблені уроки і ніхто, ані в голос, ані стратегічно не дозволяв би собі такі заяви – зрада політичної команди, яка мала причетність до твого політичного успіху, до твоєї політичної кар’єри.

Я точно не збираюсь підготувати новим-старим політикам, які демонструють неповагу, відсутність гідності в цій боротьбі за примарну владу і принижують своїх вчорашніх колег, намагаються знищити демократичний табір. Ми в ці ігри грати не будемо”, – додала Геращенко.

Коментарі

Позначки: , ,