Геращенко просить покарати усіх, хто не хотів випустити Порошенка за кордон

Новини 30 Травня, 2022 178
Ірина Геращенко

Ірина Геращенко

Порошенко перетнув кордон на кордоні у Краковці

Наша команда «Європейська Солідарність» і Петро Порошенко дякуємо всім громадським активістам, журналістам, послам і дипломатам, європейським і американським політикам, депутатам Європарламенту  і керівництву ЕРР, всім тим українським політикам, для яких важливі принципи і цінності, а не прізвища і які виступили з за судженням вибірковості і перешкоджання політичній діяльності лідера опозиційноі партії Петра Порошенка, якого якісь корисні ідіоти не випустили на ПА НАТО у Вільнюс.

Про це нардеп Ірина Геращенко, інформує Четверта студія.

На Асамблеї Петро Порошенко, використовуючи весь свій безумовний міжнародний авторитет і досвід планував говорити про постачання важкої зброї Україні, повну морську блокаду РФ і її торговельних судів запади розблокування українських портів і експорту зерна, про посилення санкцій про агресора і надання Україні ПДЧ вже на Мадридському саміті.

«Невипуск Порошенка в офіційне відрядження мало негативний ефект в Україні і негативно вплинуло на імідж Україні в світі, що зараз абсолютно не доречно.

Нам разом потрібно боротися за країну, а не підривати внутрішню єдність.

Лідер «ЄС» був змушений публічно звернутися до президента Володимира Зеленського, аби зупинити корисних ідіотів, які запускають  такі небажані для України процеси, які можуть дорого вартувати не лише нашій внутрішній єдності, а нашим євроінтеграційним прагненням, адже це дає козирі украіноскептикам серед краін ЄС зволікати з нашою перспективою.

Ми будемо боротися за зброю для наших ЗСУ і за отримання статусу країни- кандидата в члени ЄС вже в червні. І робитимемо це і на саміті ЕРР в Ротрдамі, де зберуться президенти, прем’єри і спікери краін ЄС. 

П. Порошенко перетнув кордон в пункті Краковець за тими самими документами, за якими 27-28 травня його не випустили у відрядження в Рава Руській. Де прикордонники відверто брехали про недійсність і підробку розпорядження, ставлячи під сумнів авторитет керівництва ВР і апарату парламенту.  

Наша команда ще раз дякує всім, з ким разом ми зараз допомогаємо Армії і захищаємо демократію, адже наша спільна мета- це Україна сильна, європейська, незалежна, демократична.

Ми будемо вимагати притягнення до відповідальності всіх причетних до цієї провокації, мета якої- підрив внутрішньої єдності, інтриганство і блокування європейських прагнень України.

Розглядаємо це як диверсію, всі винні мають понести покарання», – написала Геращенко.

Коментарі

Позначки: