Віконський їде до тих, хто вимагає його відставки

Новини 29 Жовтня, 2019 604

На Львівщині під час заходів з розблокування руху поїздів постраждало восьмеро поліцейських, - МВС/Фото "Четверта студія"

Анонсований особистий прийом мешканців міста Червоноград та Сокальського району очільником поліції Львівщини відбудеться на день пізніше.

Як пише «Четверта студія» про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається, у зв’язку зі службовою необхідністю начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський 31 жовтня 2019 року в місті Червоноград проведе виїзний прийом громадян, який попередньо був запланований на 30 жовтня.

Місце проведення: Червоноградський відділ поліції, вул. Св. Володимира, 8а, м. Червоноград. Прийом триватиме з 10.00 до 13.00

Попередній запис громадян здійснюється до 17.00 30 жовтня за телефоном: (032) 258-68-80, або у Червоноградському відділі поліції.

Як повідомлялося, російське вугілля потрапило на Сокальщину, біля Соснівки відбуваються протести. У Львові вимагали відставки Віконського.

 

Коментарі

Позначки: ,