Військовослужбовцям Нацгвардії видали зіпсовані пайки (ВІДЕО)

Новини 24 Вересня, 2020 125

Військовослужбовці з Нацгвардії отримали зіпсований пайок / Фото facebook.com/Степан-Полторак

Не варто під час їжі дивитися відео з обіднім пайком для нацгвардійців

У Києві хлопцям з військової частини №3030 Національної гвардії України видали зіпсований обідній пайок під час патрулювання.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, відеоролик ті попросили опублікувати на сторінці спільноти “Київ Оперативний” на сторінці в Facebook. Автори посту не рекомендують його дивитися під час їжі.

На кадрах видно, як двоє чоловіків у темно-синій формі з шевронами відкривають зелений поліетиленовий пакунок з державним гербом і написом. Він “запаяний”, тому його розрізають канцелярським ножем. Всередині видно щось біле, схоже на личинки.

“Воно все мокре, опариші. Там розлилося все”, – коментує один з них.

На відео чути, як чоловік періодично кашляє, нахиляючись до пакунка. Ймовірно, від запаху, який йде від пайка.

“Після таких знахідок всередині пакету – перевірили ще 10 подібних пайків і 4 з них були із таким самим “сюрпризом” в середині”, – йдеться у дописі.

«Не дивитися під час їжі. Не дуже звична для нас ситуація, але хлопці із військової частини 3030 попросили опублікувати відео, де вони показують якість обіду, який їм видали під час патрулювання.  Кажуть, що після таких знахідок всередині пакету – перевірили ще 10 подібних пайків і 4 з них були із таким самим сюрпризом в середині», – пише «Київ Оперативний».

Коментарі

Позначки: , ,