На Львівщині нацгвардійці з квадрокоптером, кілька діб розшукували 85-річну бабцю на велосипеді (ФОТО)

Новини 05 Серпня, 2020 737

Фото: "НЕОРадіо Червоноград"

Жительку Соснівки знайшли живою

На Львівщині після двох днів активних пошуків, знайшли живою 85-річну жительку Соснівки.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «НЕОРадіо Червоноград», 1 серпня,  близько обіду, пропала Серафим Катерина Федорівна. Жінці близько 85 років. Вже добу не виходить на зв’язок. Останній раз жінку бачили близько 10.30 за адресою Шевченка 5. Пересувається пані Катерина за допомогою велосипеда темного кольору.

Згодом, «НЕОРадіо Червоноград» повідомило, що «3 серпня  продовжилися пошуки зниклої пані Катерини. Знайшли велосипед зниклої. У пошуках волонтерам допомагав і квадрокоптер. Завтра пошуки продовжаться за участі волонтерів, лісничих, поліції. Пані Катерина була одягнута в світло-синій плащ. Закликаємо всіх долучитися. Збір у парку в 17.00 Поки знайшли лише велосипед…».

Як повідомило «НЕОРадіо Червоноград» 4 серпня, «на пошуки 85 – річної соснівчанки залучають Національну гвардію. Вчора по обіді лісничі бачили жінку живою в районі Стриганки. Вона просила показати дорогу на Соснівку. На жаль, інформаціі, що іі розшукують рідні, у них не було… За повідомленням Соснівської спілки ветеранів АТО, у суботу до них звернувся син зниклої, який мешкає в Івано-Франківську: за його словами упродовж доби він не міг додзвонитися до своєї літньої мами… На пошуки у ліс вийшли атовці та місцеві волонтери, а після заяви до поліції – ще й правоохоронці».

Як повідомляється 4 серпня, «знайшли пані Катерину живою та здоровою неподалік Гібляків».

Коментарі

Позначки: , , , , ,