Війна – не виправдання для корупції, – Майкл Боцюрків

Новини 01 Грудня, 2017 118

Майкл Боцюрків. Фото - Zik

Екс-речник спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні наголосив: 58% опитаних українців вважають найбільшою проблемою корупцію в армії

«Мене також вражають цифри невисокої довіри до Верховної Ради. Це означає, що парламент повинен працювати над реформою виборчого законодавства та зняттям депутатської недоторканності – саме цього очікують люди. Війна – не виправдання. Треба впроваджувати ефективні реформи. Вони повинні тривати зокрема в боротьбі з корупцією – тоді ми побачимо реальні результати для України», – зазначив Майкл Боцюрків.

Нагадаємо, згідно з результатами загальнонаціонального дослідження, яке презентували сьогодні, 1 грудня під час Львівського Безпекового Форуму, Російську Федерацію потрібно визнати країною-окупантом – так вважають 69,9% українців. Міжнародні санкції проти РФ є неефективними (52,9 %), Крим та Донбас є українськими територіями і необхідно повернути контроль над ними (68,8 % та 75,0 % відповідно), проти українців на сході воюють російські найманці (74,3%). Дослідження проведене Соціологічною агенцією «Фама» у серпні-вересні цього року на всій території України за винятком окупованих територій АР Крим, Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, на Базпековому форумі у Львові відбувся скандал щодо карти України з позначеними окупованими територіями.

 

Коментарі

Позначки: , ,