У Андрія Садового визнали ДНР і ЛНР?

Новини 30 Листопада, 2017 33

Фото - Євген Магда, соцмережа Фейсбук

На це звернули увагу гості Львівського Безпекового форуму і назвали такі дії організаторів елементом гібридної війни

На Львівському Безпековому Форумі, який у ці хвилини триває у Центрі ім. Митрополита Андрея Шептицького УКУ, гості і спікери були шоковані мапою України, на якій тимчасово окуповані території на Сході названо Донецькою і Луганською народними республіками. Серед  організаторів заходу – Львівська міська рада.

“У мене запитання до організаторів форуму. Ми у Львові на такій важливій конференції. Я вважаю, що це провокативна річ щодо спікерів, які запрошені. Коли ми у Львові бачимо, що на мапі зображено назва народних республік Донецька і Луганська…”, – обурився інцидентом голова ЛОДА Олег Синютка, виступаючи на Форумі.

“Я був здивований, коли у Львові продавалась символіка Донецької і Луганської областей. Але коли сьогодні на Безпековому форумі на екрані написано Народні республіки Донецька і Луганська, то я вважаю, що це є елемент гібридної війни, який спрямований проти України, для того, щоб дестабілізувати ситуацію у Львівському регіоні”, – заявив Олег Синютка.

“Я змушений буду звернутись до Служби безпеки України, щоб вони перевірили чи це випадковість, чи задумана річ, щоб дискредитувати Львівський регіон”, – підсумував голова Львівської облдежадміністрації.

До слова, Андрія Садового у час, коли Олег Синютка виголошував цю заяву, не було.

Пізніше Олег Синютка прокоментував інцидент на своїй сторінці у Facebook

Нагадаємо, Львівський Безпековий Форум стартував 30 листопада у Центрі ім. Митрополита Андрея Шептицького УКУ. На ньому обговорюватимуть новий безпековий порядок в світі та ситуацію в Україні. Спікерами є авторитетні фахівці та експерти з США, Канади, Європи та України.

 

Коментарі

Позначки: