Весь світ розуміє, що РФ – це «скажена мавпа з гранатою», і тільки Зеленському вона подобається, – Федина

Новини 11 Березня, 2020 17 372

Фото: "Про Львів"

Маємо чудову нагоду дати відсіч Росії, але Зеленський до сих пір бачить любов в очах Путіна.

Про це сказала народна депутатка фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина в ефірі «Прямого», пише “Четверта студія”.

«Ми бачимо, що всі усвідомлюють поза економічними інтересами, що РФ – це скажена мавпа з гранатою, яка може вибухнути кожні дві-три хвилини. Наш президент каже, що у нас на фронті провокації. Ми говоримо про те, що РФ, якщо вчити історію, елементарну історію, не треба глибинно її вивчати, то вона, коли в неї починаються проблеми, починає наступати, бути особливо агресивною. Знову ж нагадаю геополітику, що коли імперія не розширяється, вона занепадає. Щоб імперія починала розвиватися далі їй потрібні нові території, нові ресурси і нові люди. Сьогодні РФ готує собі плацдарм для свого подальшого посилення, бо зараз вона в стані потенційного занепаду», – сказала Федина.

Вона вважає, що зараз зручний час, щоб дати відсіч Росії.

«І зараз ми, як українці, які шостий рік стримуємо московську агресію, маємо прекрасний час дати їй по зубах так, щоб вона загнулася, ми замість того, щоб підтримувати так званий антибільшовицький фронт народів, як це було за часів УПА, а зараз замість того, щоб підтримувати всі ці поневолені народи, які зараз насильно перебувають у складі РФ, замість того, щоб співпрацювати з Саудівською Аравією і добити РФ економічно, замість того, щоб накласти всі можливі санкції разом з коаліцією і міжнародними партнерами втримати РФ на маргінесі всієї світової політики, ми зараз піднімаємо лапки і кажемо про любов Путіна, як я йому вірю більше ніж своїй власній розвідці», – додала депутат.

Федина зазначила, що з Путіним можна говорити лише з позиції сили.

«І, чесно кажучи, в усьому цьому величезна біда. Тому що там, на фронті, вбивають не якихось там солдатів, а на фронті вбивають нашого сусіда, брата, сина, доньку і відповідальні за все це ми, як громадяни України. Відповідальні всі, незважаючи на те, за кого вони голосували. І сьогодні питання, чи даємо ми добро Зеленському іти шляхом Путіна і даємо добро Зеленському вбивати українців, чи ми всі разом, незважаючи на різноманіття партій і позицій, будемо боронити свою Україну. Тому що з Путіним можна говорити тільки з позиції сили», – наголосила Федина.

Коментарі

Позначки: ,