В руках Зеленського – абсолютна влада, і жодні зміни уряду не матимуть результату, – В’ятрович

Новини 03 Березня, 2020 298
Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Жодні ротації і перестановки в уряді нічого не змінять в економіці і в країні, тому що вся влада у руках президента Зеленського. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир В’ятрович в коментарі журналістам. пише  “Четверта студія” з посиланням на прес-службу партії.

«Будь-які зміни, які будуть відбуватися в уряді, насправді, дуже мало що означають. Це лише показуха і фікція. Я не очікую жодних змін в державі, в політиці держави після змін прем’єр-міністра. Зміни можливі тоді, коли буде змінено президента цієї країни. Ми чудово розуміємо, що хто б не був сьогодні в кріслі прем’єр-міністра, все одно повну відповідальність за дії і кабінету міністрів, і парламенту і того, що робиться в державі, несе безпосередньо президент Зеленський», – наголосив народний депутат.

Народний депутат зазначив, що саме Зеленський несе персональну відповідальність за кожного призначеного посадовця в державі.

«Ми розуміємо, що пан Гончарук – людина, яка випадково потрапила в крісло прем’єр-міністра. І що саме така людина потрібна була президенту Зеленському, аби фактично виконувати функції виконавчої влади. Те, що зараз будуть приносити в жертву Гончарука, не означає, що Україну чекають якісь якісні зміни. Ще раз наголошую – зміни в країні можливі тільки після зміни президента», – підкреслив політик.

Коментарі

Позначки: ,