Влада втручалась у довибори на Франківщині заради перемоги свого кандидата, – В’ятрович (ВІДЕО)

Новини 06 Квітня, 2021 82

В’ятрович

Влада втручалась у довибори до Верховної Ради в Івано-Франківській області та залучила силові структури заради перемоги свого кандидата.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Володимир В’ятрович, пише Четверта студія.

“Гадаю, Івано-Франківщина зараз стала і напевно буде джерелом неспокою для всієї України. Адже те, що відбулося тут, на 87-му виборчому окрузі, – це дуже тривожний сигнал для всієї України. Це дуже брутальне і пряме втручання влади у вигляді спецслужб у виборчий процес заради перемоги провладного кандидата. Такого в Україні не було дуже давно. Це безпрецедентний крок, який має збудити реакцію всього громадянського суспільства. На жаль, те, що відбувається є підважуванням однієї з інституцій демократії – виборів”, – сказав депутат.

В’ятрович зауважив, що влада задіяла силовиків, аби забезпечити перемогу потрібного кандидата.

“Я маю на увазі спецпідрозділ “Альфа”, який невідомо яким чином і невідомо навіщо перебував на території окружної виборчої комісії. Я також маю на увазі те, що під приводом “замінування” двічі виводили всіх людей з приміщення цієї ОВК, а після цього позникали якісь бюлетені. У всьому цьому помітні якраз цілеспрямовані дії влади, які спрямовані на те, аби зробити переможцем свого кандидата – Василя Вірастюка”, – зазначив політик.

Коментарі

Позначки: