В Ізраїлі оголосили загальнонаціональну ізоляцію

Новини 14 Вересня, 2020 348

ФОТО: FACEBOOK.COM/TSVIBAK

Під час ізоляції громадяни повинні будуть знаходитися в межах 500 метрів від своїх будинків

Уряд Ізраїлю схвалив введення тритижневої загальнонаціональної ізоляції для стримування поширення коронавірусу.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на gazeta.ua, згідно з рішенням влади країни, загальнонаціональна ізоляція почнеться в п’ятницю.

Під час ізоляції громадяни повинні будуть знаходитися в межах 500 метрів від своїх будинків.

Разом з тим, ізраїльський аеропорт “Бен-Гуріон” залишиться відкритим.

Нові заходи були ухвалені після різкого зростання числа випадків COVID-19 в останні тижні і на тлі критики прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу щодо боротьби з вірусом і ситуації з економікою країни.

Як повідомлялося, в Умані хасиди зносять карантинні загородження.

В Умани хосиды сносят карантинные заграждения. А где маски? Или за нарушение штрафуют исключительно граждан Украины? Нам постоянно госорганы присылают сообщения об ужесточении карантина. О закрытии спортзалов с понедельника. О том, что всей полицией города будут вылавливать пловцов в Гидропакрке. О том, что закрыты границы Украины для иностранцев до 01 октября. А как эти милые гости попали к нам? И почему им такое можно?!

Опубліковано Kostiantyn Stogniy Пʼятниця, 11 вересня 2020 р.

 

Заклад в Умані відмовився обслуговувати хасидів: поліція відкрила справу.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від виконавчого директора Об’єднаної Єврейської общини про те, що з кафе Умані розмістили табличку з інформацію, що хасиди в цьому закладі не обслуговуються. За словами заявника, табличка демонструє “упереджене ставлення до брацлавських хасидів”.

Поліція дізналася, що цю табличку встановив власник кафе. Свій вчинок чоловік пояснив тим, що розмістив дану інформацію з метою нерозповсюдження вірусу COVID-19.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками).

10 вересня група хасидів у середу знесла частину загорожі біля могили цадика Нахмана в Умані, яка була встановлена для запобігання розповсюдженню коронавірусу.

Поліція і міграційна служба вирішили депортувати з України двох найбільш агресивних ізраїльтян-хасидів, які 9 вересня ламали паркан біля могили цадика Нахмана в Умані.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,