В Умані хасиди зносять карантинні загородження (ВІДЕО)

Новини 12 Вересня, 2020 597

Фото: НПУ

В Умані хасиди влаштувати дебош  могилі цадика Нахмана розгромивши огорожі, призначені для впорядкованого проходу до святині.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Національна поліція України.

«В Умані хасиди зносять карантинні загородження. А де маски? Чи за порушення штрафують виключно громадян України?

Нам постійно держоргани надсилають повідомлення про посилення карантину. Про закриття спортзалів з понеділка. Про те, що всією поліцією міста будуть виловлювати плавців в Гідропарку. Про те, що закриті кордони України для іноземців до 01 жовтня.

А як ці милі гості потрапили до нас? І чому їм таке можна?!»,- зазначив у своєму дописі Костянтин Стогній.

Двох громадян Ізраїлю, які спричинили заворушення в Умані, видворять з України, – заявив Антон Геращенко

Вчора в місті Умань група молодих паломників, громадян Ізраїлю, влаштувала дебош на могилі цадика Нахмана, розгромивши огорожі, призначені для впорядкованого проходу до святині.

«Національною поліцією і Державною міграційної службою прийнято рішення про видворення з України двох найбільш агресивних громадян Ізраїлю, які спричинили заворушення в Умані», – зазначив Антон Геращенко.

Заступник міністра наголосив, якщо інші іноземці вчинятимуть подібні хуліганські дії, вони також будуть депортовані з території України.

Адміністративні матеріали відносно порушників направлено до Уманського міськрайонного суду для прийняття рішення щодо вчинених адміністративних правопорушень.

В Умани хосиды сносят карантинные заграждения. А где маски? Или за нарушение штрафуют исключительно граждан Украины? Нам постоянно госорганы присылают сообщения об ужесточении карантина. О закрытии спортзалов с понедельника. О том, что всей полицией города будут вылавливать пловцов в Гидропакрке. О том, что закрыты границы Украины для иностранцев до 01 октября. А как эти милые гости попали к нам? И почему им такое можно?!

Опубліковано Kostiantyn Stogniy Пʼятниця, 11 вересня 2020 р.

 

Об’єднана єврейська громада України виступила із засудженням погрому, який влаштували в Умані паломники біля могили духовного лідера брацлавських хасидів цадика рабі Нахмана і просить покарарати винних.

Про це повідомляє РІСУ.

“Єврейська мудрість говорить, що необхідно дотримуватися законів тієї країни, в якій перебуває єврей. З огляду на нинішню ситуацію, коли паломництво істотно обмежено, ті, хто зміг потрапити в Умань, тим більше повинні вести себе адекватно. ОЄОУ засуджує таку поведінку і публічно звертається до Фонду імені рабі Нахмана, який офіційно представляє інтереси брацлавських хасидів в Україні, з проханням надати інформацію про те, яких було вжито заходів щодо паломників-хасидів, котрі були учасниками інциденту”, — йдеться у повідомленні.

Об’єднана єврейська громада України просить “зробити все можливе, щоб вони понесли покарання і не були допущені до комплексу рабі Нахмана, щоб показати іншим неприпустимість подібної поведінки і всю серйозність наслідків такого”.

https://www.facebook.com/ukrvshoke/videos/596764320984431/

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,