В Івано-Франківській області чоловік зґвалтував дитину

Новини 08 Листопада, 2017 202

Ілюстративне фото

У Калуському районі Івано-Франківської області 28-річний чоловік зґвалтував 9-річну дівчинку, яка поверталась додому зі школи

Подія трапилася вчора, 7 листопада, близько 14 години, коли дев’ятирічна дівчинка йшла зі школи по залізничній колії. Неподалік її додому на школярку напав невідомий чоловік, який зґвалтував та обікрав дитину. Дівчинка самотужки змогла вирватись від зловмисника, побігла додому та розказала про все своїй матері, яка відразу ж зателефонувала до поліції, повідомили у відомстві.

«Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи Калуського відділу поліції та проведеними пошуковими заходами через півтори години після повідомлення правоохоронці встановили особу нападника, 28-річного жителя Рожнятівського району Івано-Франківської області, та затримали його неподалік місця скоєння кримінального правопорушення. Наразі чоловіка арештовано. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – йдеться у повідомленні.

За цими фактами розслідуються кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. З потерпілою дівчинкою спілкуються психологи.

Коментарі

Позначки: ,