Україна може втратити безвіз з ЄС

Новини 17 Вересня, 2020 4 828
Климпуш-Цинцадзе

Климпуш-Цинцадзе

Україна може втратити безвіз, підтримку ЄС та МВФ. 

Про це у Фейсбуці повідомила нардеп від “Європейської Солідарності” Іванна Климпуш-Цинцадзе, пише Четверта студія.

“З самого початку було зрозуміло, що обрання нового Президента та Зе-партії під популістичними гаслами було проросійським та олігархічним реваншем. Сьогодні вони зробили черговий крок у створенні нової більшості, проголосувавши склад комісії з проведення конкурсу на посади у САП. Вони далі скидають свої маски”, – пише нардеп.

Вона додала, що серіал уже закінчився. І це, незважаючи на застереження депутатів Європарламенту, інших міжнародних партнерів щодо ризиків такого непропорційного, непрофесійного, невідповідного вимогам формування комісії. Там немає професіоналів. Там немає доброчесності. Там немає жодної реальної опозиційної сили.

“СН, ОПЗЖ, Довіра, За майбах. Після поразки на місцевих виборах, СН спочатку сформує аналогічні коаліції на місцях, а потім у ВРУ”, – написала нардеп.

“У таких коаліціях не буде цінностей чи ідеології. Єдина їхня мета – дерибан, відновлення олігархічної країни, відмова від європейських та євроатлантичних цінностей. Їм все одно, що ми можемо втратити безвіз, підтримку ЄС та МВФ. Ми маємо прийти на вибори. Ми маємо проголосувати за наше європейське майбутнє”, – підсумувала депутат.

Коментарі

Позначки: