Климпуш-Цинцадзе закликала ВРУ негайно зібратись на позачергове засідання

Новини 26 Березня, 2021 185
Іванна Климпуш-Цинцадзе

Іванна Климпуш-Цинцадзе

Якщо президенту Зеленському байдуже на гибель українських військових, то Верховна Рада має негайно зібратися і ухвалити відповідні рішення.

Про це написала народна депутатка фракції “Європейська Солідарність”, голова комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до Європейського Союз Іванна Климпуш-Цинцадзе у Facebook.

“Знову біда. Четверо загиблих на фронті. Для чотирьох родин сьогодні життя поділилося на до та після. Я не знаю, що має статися, щоб ми почали давати адекватну відсіч. Скільки ще української крові має пролитися, щоб Головнокомандувач Зеленський роззув очі??? Якщо йому байдуже на ці смерті, то Верховна Рада має негайно зібратися і ухвалити відповідні рішення. Це плазування перед Путіним треба припиняти”, – йдеться у повідомленні.

Також нардеп наголосила, що ганьба політикам і суспільству, які мовчки дивляться на цей Колізей уздовж лінії зіткнення, де щодня вбивають і калічать українських воїнів.

“Вічна слава і пам’ять Героям! Сил родинам, щиросердне співчуття…”, – висловила співчуття родинам загиблих Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Коментарі

Позначки: