Убивцям колишнього сільського голови села Миклашів загрожує довічне ув‘язнення

Новини 08 Грудня, 2020 553

Фото: "Винниківський вісник"

Зловмисники підозрюються у скоєнні злочинів на території Львівської, Рівненської та Тернопільської областей

Убивцям колишнього сільського голови села Миклашів повідомлено про підозру.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Винниківський вісник», 21 червня цього року близько другої години ночі невідомі особи вдерлися через вікно у помешкання 63-річного екс-голови села Миклашів та його 56-річної дружини. Нелюди жорстоко катували власників помешкання, вимагаючи грошей та золота. Від важких травм чоловік помер. А дружині пощастило вижити. Та минуло всього дев‘ять днів, як жорстоких убивць було затримано. Викрадені гроші та золоті вироби вони зберігали при собі.

Як повідомляється, з 30 червня вбивці перебувають під арештом. Використати награбоване їм уже не вдасться, бо за вчинені ними важкі злочини передбачено покарання до довічного ув‘язнення.

Під час слідства було встановлено причетність убивць, а це мешканці Львова, яким відповідно 26 і 29 років, до інших важких злочинів.

«Виявляється, що ці нелюди (бо людьми їх вважати дуже проблематично) скоювали страшні злочини не лише на Львівщині. Криваві сліди за ними тягнуться з Рівненщини та Тернопільщини. Та все має початок. І все має завершення»,- зазначається  у повідомленні.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,