У житловій багатоповерхівці Львова чоловік підірвався на гранаті Ф-1 – поліція

Новини 09 Липня, 2018 266

Будинок на вул. Некрасова у Львові де стався вибух. Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області.

У квартирі житлової багатоповерхівки Львова стався вибух гранати Ф-1 внаслідок  чого на місці загинув 54-річний львів’янин.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, попередньо встановлено, що у квартирі на вулиці Некрасова вибухнула граната Ф-1. Встановлено особу загиблого – ним виявився 54-річний львів’янин. На момент вибуху у квартирі перебувала 46-річна мешканка Львова, у якої лікарі діагностували,  «проникаюче поранення грудної клітки та живота».

Під час обстеження приміщення інших вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок» та ч.1 ст.263 (незаконне поводження з бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, «на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Некрасова внаслідок вибуху загинув мешканець вищевказаної квартири, а його 46-річна співмешканка (зареєстрована за адресою м. Львів вул. Виговського), госпіталізована у лікарню швидкої допомоги з діагнозом: «проникаюча рана живота, осколкова рана передньої поверхні лівого стегна». У результаті вибуху вибито два вікна».

По факту вибуху ведеться слідство. Причини та обставини події, за яких вибухнула граната,  встановлюються.

Як повідомлялося, у Львові 8 липня стався вибух в квартирі житлового будинку, внаслідок чого від отриманих травм загинув чоловік, ще одна людина травмована.

Фото ГУ Нацполіції у Львівській області

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,