У Львові поліція встановлює обставини вибуху в житловому будинку під час якого загинув чоловік

Новини 08 Липня, 2018 56

Фото ілюстративне. Джерело: "Укрінформ"

У житловому будинку Львова внаслідок вибуху гранати загинув чоловік.

У Львові сьогодні, 8 липня, стався вибух в квартирі житлового будинку, внаслідок чого від отриманих травм загинув чоловік, ще одна людина травмована.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції області, до  Личаківського відділу поліції, близько 16.32, надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир житлового будинку на вул. Некрасова вибухнув невідомий предмет, внаслідок чого від отриманих травм на місці події загинув чоловік.

Попередньо встановлено, що в квартирі вибухнула граната. На місці загинув чоловік, тілесні ушкодження отримала жінка, яка перебувала на момент вибуху в помешканні. Постраждалу доставлено до лікарні, їй надається медична допомога.

На місці працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки та представники інших служб.

Всі обставини події встановлюють правоохоронці.

За інформацією «Гарячої лінії Львова», з посиланням на дані ДСНС, «вибух стався  за адресою: Некрасова 57/61. вибухнула граната. Загинув чоловік віком 57 років. Також травмовано жінку віком 45 років. Діагноз – осколкові рани травми правого стегна та грудної клітки», зазначається у повідомлені.

Як повідомили в Личаківській районній адміністрації, «на місці, де вибухнула граната в будинку № 57 на вул. Некрасова працюють всі служби. Загроз життю мешканців будинку нема. Також нема загроз самому будинку. Будинок обслуговує ЖБК. Вибув трапився у квартирі на 1-му поверсі».

 

Коментарі

Позначки: , , ,