У Жовківському районі в ДТП загинули поліцейські

Новини 06 Квітня, 2020 803

Фото: УНІАН

Загинули капрал поліції Ігор Цюпка, молодший інспектор-кінолог Кінологічного центру та рядовий поліції Юрій Савка, поліцейський батальйону поліції особливого призначення

5 квітня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє правоохоронців – капрал поліції Ігор Цюпка, молодший інспектор-кінолог Кінологічного центру та рядовий поліції Юрій Савка, поліцейський батальйону поліції особливого призначення поліції Львівщини.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

«Від імені усієї великої родини поліції Львівщини висловлюю глибокий сум з приводу трагічної загибелі двох наших товаришів по службі – дев’ятнадцятирічного Ігоря Цюпки та Юрія Савки, якому за кілька тижнів мало виповнитись двадцять років. Хлопці були друзями з дитинства, разом вчились, зовсім недавно разом прийшли на службу в поліцію і разом загинули. Це трагедія, коли вмирають такі молоді люди – трагедія для батьків, рідних і для нас, поліцейських. Щирі співчуття родинам та близьким хлопців – ми зробимо усе можливе щоб підтримати сім’ї наших колег у важку годину. Вічна їм пам’ять», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції  у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

 

Як повідомлялося, 5 квітня, близько 21:50 год. у с. Бишків Жовківського району двоє осіб, 1999 та 2000 року народження пересуваючись на мотоциклі злетіли у кювет та перекинулися. Внаслідок ДТП водій мотоцикла та пасажир загинули на місці події.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,