На Жовківщині загинули троє мотоциклістів

Новини 06 Квітня, 2020 6 084

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Львівщині внаслідок ДТП загинуло троє осіб, водій та двоє пасажирів мотоциклів. ДТП сталися у населених пунктах Жовківського району.

Як пише “Четверта студія”, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що  5 квітня близько 16:30 год. у с. Гійче Жовківського району водій мотоциклу “Вайперˮ, 20-річний мешканець с. Річки Жовківського району, не впорався з керуванням та в’їхав у металевий паркан.

Внаслідок ДТП 27-річний пасажир мотоциклу, мешканець с. Річки, від отриманих травм помер на місці події, водій мотоциклу отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у Жовківську ЦРЛ.

Цього ж дня, 5 квітня, близько 21:50 год. у с. Бишків Жовківського району двоє осіб, 1999 та 2000 року народження пересуваючись на мотоциклі злетіли у кювет та перекинулися.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла та пасажир загинули на місці події.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, поліція затримала водія мотоциклу, причетного до смертельної ДТП у Жовківському районі.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 5 квітня близько 16.30 в селі Гійче.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мотоцикла «Вайпер», 20-річний мешканець села Річки, не впорався з керуванням та в’їхав у металевий паркан.

Внаслідок ДТП загинув пасажир мотоцикла, 27-річний житель Жовківського району.

Водій двоколісного транспорту затриманий у порядку ст.208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

 

Коментарі

Позначки: , ,