У Зеленського панічно бояться розслідування справи “вагнерівців” – Княжицький

Новини 26 Березня, 2021 101

Микола Княжицький. Фото 4studio

Чинна влада боїться розслідування справи “вагнерівців”, тому і лунають дивні заяви керівника РНБО про те, що жодних документів щодо цієї справи в РНБО немає.

Про це в ефірі Прямого заявив народний депутат від “Європейської Солідарності” Микола Княжицький, пише Четверта студія.

“Я не знаю, може це РНБО якоїсь іншої держави. Очевидно, що порушенні кримінальні справи, і РНБО мала б вивчати ці кримінальні справи, адже це реальна робота РНБО. Коли в країні є фактично зрадники, які передають інформацію про спецоперацію, яка могла бути найуспішнішою міжнародною спецоперацією України за весь час її існування. Операції, яка відновлювала справедливість, яка відновлювала довіру наших партнерів. І коли все це ігнорується і зрадники на найвищому рівні це здають, то цими людьми мала б займатися РНБО, а не виключати з її списків, які вони самі і готують, російських бізнесменів близьких до Путіна, тому що хтось в Росії попросив це зробити”, – зауважив політик.

“Це така вдавана піарна сміливість, тому мені дивно, що в РНБО нічого про не знають. Хоча нічого дивного тут не має”,- додав народний депутат.

Княжицький нагадав, що “Європейська Солідарність” і представники інших партій вже давно наполягають на проведенні позачергової сесії і вимагають створити ТСК щодо справи “вагнерівців”.

“Влада цього панічно боїться.. Коли люди дізнаються, що відбувалося на найвищому рівні, як ця справа зливалася Росії, то очевидно запитувати будуть у Зеленського. Тому вони і бояться графіті, і збирають позачергову сесію, аби засуджувати коли хтось і щось намалював на офісі президента”,- резюмував Микола Княжицький.

Коментарі

Позначки: