РНБО має розглянути питання масового блокування податкових накладних, бо воно загрожує національній безпеці, – Михайло Цимбалюк

Новини 02 Квітня, 2024 21

Рада національної безпеки і оборони України повинна розглянути на своєму засіданні питання масового блокування податкових накладних

За словами народного депутата Михайла Цимбалюка, блокування податкових накладних стало серйозною проблемою, що загрожує національній безпеці України, оскільки зупиняє діяльність підприємств та порушує економічні операції.

Рада національної безпеки і оборони України повинна розглянути на своєму засіданні питання масового блокування податкових накладних, як таке що загрожує національній безпеці.

Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловив народний депутат Михайло Цимбалюк, пише Четверта студія.

«Блокування податкових накладних це дуже велика проблема. Проблема, яка вже загрожує національній безпеці. Тому що зупинився весь бізнес, все вирішується в ручному режимі, і це не дає можливості бізнесу отримувати кошти, які потім ідуть у внутрішній оборот для розвитку, для покриття боргів, для закупівлі комплектуючих, якщо мова іде про виробництво, якщо про сільське господарство – то особливо зараз це насіння тощо», – зазначив Цимбалюк.

За його словами, ця проблема може бути вирішена при наявності політичної волі.

«Це вже насправді дуже серйозна річ і думаю що це питання якраз до нового секретаря РНБО, яке може бути на розгляді РНБО. Бо насправді це вже загрожує національній безпеці економічно», – зазначив Цимбалюк.

Коментарі

Позначки: ,